Cocktailbar med franske toner

Bacardi photoshoot - Bar Bardot

“En fransk drøm”

“Bar Bardot: En fransk drøm” - slik lyder overskriften til anmeldelsen av Bar Bardot, fra journalisten i Mer av Oslo. Og sjeldent har vi vært mer enig i en passende beskrivelse for vår nye cocktailbar.

I november 2020 åpnet vi vårt seneste tilskudd i R.E.N. Group familien, og navnet henter inspirasjon fra den franske skuespilleren Birgitte Bardot. Interiøret bærer preg av sterke farger i velur-trekk, og en tapet som skaper litt ekstra oppmerksomhet med vegghengt bilder som skal vekke nostalgien fra 50 - 70-tallet.

Pulserende atmosfære

På Bar Bardot får du en pulserende atmosfære til enhver tid, enten du besøker oss for pre-drinks, after-work eller i helgene når vi skrur opp stemningen med egen DJ.

Sittegruppene i første etasje er behagelige og passer fint for små og store selskap, med vår kurvede spesial-sofa som et naturlig midtpunkt. I mellom-etasjen har vi et Chambre Séparée hvis man ønsker et privat-selskap, med mulighet for leie av egen bartender. I andre etasje er det flere sittegrupper, der du også kan sitte med overblikk på første etasjen og følge stemningen fra dansegulvet.

På drikke-menyen finner du et godt utvalg blant gode og ekslusive viner, samt våre egne signatur-cocktailer og klassikerne. Og hvis du er småsulten, så byr vi også på deilig fingermat.

Bedriftsarrangement

Ønsker du å booke Bar Bardot til et bedriftsarrangement, så kan du ta kontakt med booking@barbardot.no for priser og mer informasjon.

 
Forrige
Forrige

Kick-off med R.E.N Group

Neste
Neste

Utmerkelse fra Michelin Guiden