Kick-off med R.E.N Group

Kick-off er en super anledning til å vise de ansatte hvor mye du setter pris på de, ved lansering av nye produkter eller når du ønsker å gå helt ut for kundene dine. R.E.N. Group har en mengde forskjellige lokaler som passer til alle typer kick-off, med kapasitet fra 30 til 7 000 personer. Vi ønsker å være en samarbeidspartner for våre kunder, og har egne rammeavtaler for bedrifter.

Start med kurs og konferanse - avslutt med kick-off

Kick-off er ofte en avslutning på en dag med kurs, konferanse og workshop. Hjernen er full av informasjon og man trenger å slippe løs håret og sparke til med god mat, spennende lokaler, eksotiske drinker og fantastisk underholdning. R.E.N. Group har flere lokaler som passer til kurs og konferanse på dagen, før man avslutter med en kick-off på ettermiddag og kveld. 

Tårnet Kulturarena på Økern er kanskje Oslos råeste arena, med forskjellige rom og lokaler som kan spesialtilpasses ditt arrangement. Her er alt tilrettelagt for konferansen, samtidig som du kan holde konsert på Arenaen, nyte en treretters middag med Oslos beste utsikt og feste ut kvelden i vår Sky Bar.

For en unik opplevelse midt i Oslo finner du ikke et bedre sted enn TAKET på Steen & Strøm. Bare et steinkast fra Karl Johans gate med en kapasitet på inntil 510 gjester. Lokalet har eget kjøkken og bar, takterrasse og arenaer for alle typer eventer.

 

Lokaler til alle typer kick-off

Når det kommer til kick-off er det nesten ingen grenser for hva vi kan gjøre. Vi har flere spennende lokaler til eventer, alle med sin egen unike stil og opplevelse.

For en avslappet og uformell samling er Lucky Bird et perfekt valg. Med 80 sitteplasser og 130 ståplasser for mingling, får du et lite stykke Amerika midt i Oslo, med ekte amerikansk soul food.

Olympique Norefjell får du en kick-off i sofistikerte alpine omgivelser. Denne perlen ligger ideelt til i den norske fjellheimen, og kan huse inntil 245 personer, fordelt over to etasjer. 

Hvis dere ønsker beholde den amerikanske stilen, men endre menyen til et mer modernisert amerikansk kjøkken vil vi anbefale MAD at BAR. Her er det plass til 150 - 300 gjester, i lyse og romslige lokaler.

I 2021 åpnet vi også en ny fransk-inspirert cocktailbar, Bar Bardot (“En fransk drøm” i følge Mer av Oslo). Her får du en litt mer ekslusiv følelse til ditt arrangement, men også en avslappet og sjarmerende atmosfære.

 

Skreddersydd kick-off til din bedrift

Takket være en stor og variert portefølje av konsepter, unike lokaler, teknisk utstyr, og førsteklasses mat og drikke, kan vi skreddersy hele eventet ned til hver minste detalj. Fra signaturdrinker og selskapsmeny, til tema og underholdning. Med R.E.N Group er det bare fantasien som setter grenser.

Rammeavtale for bedrifter

Vi ønsker å være en samarbeidspartner for våre kunder, derfor tilbyr vi egne rammeavtaler for bedrifter. Det betyr at man får en dedikert kontaktperson som kjenner deg og din bedrift, og kan tilpasse tilbud, lokaler og eventer etter deres behov og ønsker. I tillegg får dere rabatt på alle restauranter fra R.E.N. Group.

Skal du arrangere kick-off?

R.E.N. Group har lang erfaring med å arrangere både små og store eventer, og kan ordne alt fra mat og drikke, til teknisk utstyr og underholdning. Ta kontakt i dag for å booke din neste kick-off!

Forrige
Forrige

Oslos fineste bryllupslokaler

Neste
Neste

Cocktailbar med franske toner