Oslos fineste bryllupslokaler

Ønsker du å holde bryllupsfesten i storslåtte lokaler med fantastisk utsikt, og førsteklasses mat og drikke? R.E.N. Group paraplyen inneholder eksklusive og vakre lokaler til både små og store bryllupsfester. Vi leverer et bredt utvalg av forskjellige konsepter og tjenester, og kan stå for hele arrangementet. Dersom du bestiller via oss kan du være sikker på at alt blir håndtert av en troverdig leverandør med lang erfaring.

Rom med panoramautsikt klargjort til bryllupsfest med firkantede bord og hvite duker

Hold bryllupsfest på toppen av Karl Johan

TAKET Steen & Strøm er et eksklusivt og anvendelig lokale med Oslos fineste takterrasse. Lokalet har et areal på hele 415 kvadratmeter, fordelt over flere områder med både inne- og utelokaler, og har en kapasitet til cirka 800 personer. Dette er et svært fleksibelt lokale som lett kan tilpasses til dine ønsker, med scene og egen bar. Takterrassen har pergola som skjermer mot regn, samt varme og lys som gjør at festen kan fortsette uansett været. Det er også eget kjøkken i lokalet, og alt er tilrettelagt for å servere en ypperlig og minneverdig måltidsopplevelse i elegante omgivelser

Feire kjærligheten med Oslos beste utsikt

Tårnet Kulturarena har flere lokaler som passer perfekt for deg som ønsker en minneverdig bryllupsfest med Oslos fineste utsikt. Sky Bar finner du helt i toppen av tårnet, med en kapasitet på 100 sitteplasser. Omkranset av store lyse vinduer med utsikt over hele Oslo som bakteppe til festen. Under solnedgangen fylles lokalet med en gyllen glød og skaper en helt magisk opplevelse. Sky Bar henger sammen med Panorama i etasjen under, og kan leies sammen ved ønske.

For et unikt lokale kan du også booke Tårnterassen. Her får du tilgang på en stor takterrasse med europas største pergola og oppvarming over hele terrassen, slik at den kan benyttes til både sommer- og vinterbryllup. Lokalet har en kapasitet på 1000 personer, og et areal på 480 kvadratmeter som inkluderer mezzanin, mulighet for scene og egen bar på hele 12 meter.

Forlovelsesfest på Bar Bardot

Når du entrer Bar Bardot, går du inn i en luksuriøs verden av eklektisk fransk eleganse som fremkaller en følelse av glitter og glamour fra en svunnen tid. Dette er det perfekte stedet å feire forlovelsen med kjente og kjære. Skåle med en klassisk fransk cocktail og nyte et utvalg av fingermat og charcuterie. Salongen er innredet med store fløyelssofaer, perfekt for god musikk og samtale med venner og familie. For en mer privat og intim opplevelse kan du reservere en chambre séparée i et bortgjemt område, med egen bar og mulighet for å leie en egen bartender.

Vi kan ordne alt

Å planlegge et helt bryllup kan være en påkjenning, og det er lett å bli overveldet av alle valgene man har og alt man må gjøre. Men med R.E.N. Group på laget kan du senke skuldrene og føle deg trygg på at alt blir tatt hånd om av et team med lang erfaring innen bryllupsplanlegging. Vi ordner alt fra lokaler og teknisk utstyr, til bryllupskake og dekor. Ingenting blir overlatt til tilfeldighetene, vi skreddersy alt etter dine ønsker, og for oss er ingen detalj for liten eller for stor. Planlegger du den store dagen? Ta kontakt i dag for å booke lokaler og tjenester.

Forrige
Forrige

Perfekte lokasjoner til sommerfesten

Neste
Neste

Kick-off med R.E.N Group