Perfekte lokasjoner til sommerfesten

Årets sommerfest har for mange bedrifter (og ansatte) blitt nesten like viktig som julebordet. Vår erfaring tilsier at flere og flere bedrifter forstår viktigheten av å ha slike sosiale arrangementer oftere enn kun én gang per år (ref. nevnte julebord). Dessuten skiller også julebordet og sommerfesten seg fra de andre arrangementene ved å ikke ha hovedtyngden av innholdet på det faglige.

Derfor ser vi også en trend der arrangementene vokser seg større og stiller større krav til planlegging fra deg som leser dette (eller kollegaene dine som burde lest dette).

Med vår lange fartstid og erfaring i bransjen, har vi garantert et lokalet som treffer deres ønsker og behov. Vi i R.E.N Group hjelper deg med planleggingen av hele festen, fra middag til underholdning, så du er garantert en fantastisk og minnerik opplevelse. Hvis du ikke tror på oss, så kan du sjekke ut videoen nedenfor.

 

Sommerfest på takterrasse

TAKET Steen & Strøm er kjent for sin eksklusive takterrasse med egen bar og utsikt over hele Karl Johan. I tillegg til fantastiske uteområder har lokalet også flere anvendelige inneområder, som kan tilpasses både små og store sommerfester. Planlegger du en helaftens kveld fullpakket med show og underholdning? Vi har det du trenger av teknisk utstyr, fra lys- og lydanlegg, til lerret og projektor. Takterrassen på TAKET har plass til opptil 550 pers.

 

Like ved mathallen på Vulkan, Oslo, finner du også BAR Vulkan. Her har du først og fremst uteområdet på bakkeplan, som kan kombineres med hovedrestauranten nede i tillegg til at vi har en stor og nyoppusset takterrasse. Takterrassen rommer opptil 200 ved mingling, og 150 sittende. Fra takterrassen nyter du også utsikten over Kubaparken mot Oslo sentrum, med fantastiske solforhold.

 

Slå til med konsert og fest

Når du skal slå til med noe skikkelig svært får du det ikke bedre enn Tårnet Kulturarena. Lokalet er svært anvendelig, med flere forskjellige områder som kan bookes sammen eller hver for seg. Bygget har et moderne og industrielt design, og kan tilrettelegges for alle typer sommerfester. Her kan du holde konserter for inntil 7 000 personer på Arenaen, spise middag med en helt vanvittig utsikt på Sky Bar, eller nyte sommersolen med middag og show på Tårnterrasen. Teknisk utstyr er tilgjengelig på bygget, inkludert lys- og lydanlegg, mikrofoner, lerret, projektor, TV, Wi-fi og scenerigging.

 

Sommeridyll langs sjøkanten 

Ønsker du ikke dra ut av byen, trenger du ikke lete lenger enn til Tjuvholmen for å få en opplevelse av sjøen og yrende byliv til din sommerfest. På Amazonia by BAR har vi huset en lang rekke ulike arrangementer i mange år og ikke uten grunn; med perfekt solforhold og Oslos kuleste bar får du virkelig en unik lokasjon til neste sommerfest. Vår uteservering har kapasitet til 150 gjester, mens det inne er kapasitet til 120 - 300 gjester.

 

En idyllisk oase midt i Oslo

Leter du etter et fargerikt sted å holde din neste sommerfest? Du trenger ikke se lenger enn til FYR Bistronomi & Bar, midt i hjertet av Oslo. I vår park, finner du vår egen oase med kapasitet til å huse de største sommerfestene. Men ikke la deg lure av den avslappede og jordnære atmosfæren, dette er gastronomi på høyt nivå. Både restauranten og uteserveringen kan bookes til sommerfest, med en kapasitet på opptil 300 pers.

 

Sommerfest på fjellet 

Olympique Norefjell ligger ideelt til i den norske fjellheimen, omringet av storslått natur og majestetiske fjell. Dette er et perfekt valg for de som ønsker å holde sommerfesten ute av Oslo. Ta inn utsikten på terrassen, med et glass vin fra vår nøye utvalgte vinliste. Menyen byr på mat inspirert av alpene, med pizza stekt i ekte italiensk steinovn. Her kan du samle kollegaer og venner til en kveld med raclette, laget med de fineste sveitsiske oster.

 

Rammeavtaler - bli en partner

Sommerfest, kick-off, kurs, konferanser etc. har minimum én ting til felles; de krever mye tid og arbeid. Med oss på laget, trenger vi ikke bare bli partner for ett enkeltarrangement. Vi tilbyr nemlig alle våre kunder rammeavtaler, som gir gunstige fordeler som:

  • Rabatt på mat, lokalleie m.m. for eventer gjennomført på tvers av våre lokasjoner

  • En bred portefølje av lokasjoner som dekker behovet for

  • Vår ekspertise tilgjengelig til alle dine arrrangement

  • Ansattrabatt for dine ansatte på våre lokasjoner

  • Vi er en registrert partner i deres systemer; som sparer tid for screening og opprettelse av nye kundeforhold

Ønsker du vite mer om dette? Ta kontakt med oss i dag!

Forrige
Forrige

Amazonia by BAR x Waved

Neste
Neste

Oslos fineste bryllupslokaler