Cocktailbarer i Oslo

Oslos beste cocktailbar finner du under R.E.N Group-paraplyen. Vi har en variert og spennende portefølje av barer og nattklubber hvor du kan bestille smakfulle og unike drinker. Velg mellom fransk eleganse, eksotiske latinamerikanske fristelser og en autentisk amerikansk opplevelse.

Eksotiske drinker på Tjuvholmen

Med over 12 000 drinker servert av «Pornstar Martini» alene, er det ikke tvil om at når det kommer til cocktails vet Amazonia by BAR hva de driver med. Her får du mixology på høyt nivå, med eksotiske drinker inspirert av regnskogen i Sør-Amerika. Bestill smakfulle småretter til drinken, og nyt solnedgangen med Oslos fineste sjøutsikt i bakgrunnen. Amazonia by BAR har alt på ett sted, og utover kvelden glir lokalet naturlig over til nattklubb, så du kan fortsette å feste hele natten uten å flytte på deg.

Cocktail & loungebar

Opplev franske nytelser på vår cocktailbar Bar Bardot , og tre inn i en verden av bohemsk ekstravaganse. Loungen er opulent innredet med store myke fløyelssofa, her kan du lene deg tilbake med en klassisk fransk cocktail og nyte et utvalg av velsmakende fingermat og charcuterie. Bar Bardot holder en pulserende atmosfære gjennom hele kvelden, med god musikk, mixolog og egen DJ i helgene.

Chambre séparée med egen bartender

For en mer privat opplevelse kan du reservere chambre séparée i mellometasjen på Bar Bardot, med egen bar og mulighet for å leie en egen bartender.

Sesongbaserte cocktails på FYR

Matbaren på FYR Bistronomi & Bar i Oslo er en ypperlig destinasjon for sesongbaserte cocktails. Atmosfæren i Matbaren er innbydende med høye bord og stoler, perfekt for avslappede møter med kolleger etter jobb eller venner som søker en sentral plass for å nyte cocktails. Her kan du velge å nyte alt fra et spesialutvalg av vin til nyskapende cocktails, og om ønskelig, har du muligheten til å bestille en fullverdig middag. Matbaren på FYR er det ideelle valget for de som verdsetter kvalitet og innovasjon i sine drikkevalg, i en atmosfære som oppmuntrer til sosiale sammenkomster.

Neste
Neste

Skreddersydde eventer for bedrifter