Skreddersydde eventer for bedrifter

La R.E.N. Group arrangere ditt neste bedriftsevent. Vi har et stort utvalg lokaler, konsepter og tjenester som kan tilpasses ethvert arrangement, uansett om det er kurs og konferanse, kick-off, julebord, sommerfest, teambuilding, after work, seminar eller workshops. Vi har det du trenger av teknisk utstyr, fra projektor til scenerigging. Med oss får du alltid det lille ekstra, og vi sparer aldri på detaljene. Vi har egne rammeavtaler for bedrifter med flere fordeler.

Se en oversikt over våre lokaler her

Fleksible eventlokaler

Våre lokaler er svært fleksible og kan tilrettelegges for både små og store eventer, med kapasitet til alt fra 30 til 20 000 personer. Vi tilbyr fleksibilitet til å ha sommerfest for tusenvis av ansatte på Tårnet Kulturarena , til kick-off på toppen av Karl Johan på TAKET Steen & Strøm, eller invitere til julebord eller lønningspils i et privat chambre séparée på Bar Bardot.

Tema, underholdning og bar

Når man virkelig vil slå ut håret med kollegaer, kunder og bedriftspartnere er det ingenting som skaper bedre stemning enn temafest med god underholdning, og selvfølgelig med egen bar betjent av en av våre erfarne mixologer. Vi har alt du trenger av teknisk utstyr og kan rigge til for alle typer show og underholdning, med scene, lerret, projektor, DJ-utstyr, lyd- og lysanlegg. Arranger en minneverdig opplevelse med konsert, stand up og varieté. For temafesten kan vi friste med alt fra kasino til escape rooms, så her er det mye å velge mellom. 

Mat og drikke

R.E.N. Group tilbyr matservering gjennom et cateringselskap. Flere av våre steder har også eget kjøkken, og vi kan booke inn kokk ved ønske. Vi kan lage skreddersydde menyer for ditt event med et stort utvalg av mat- og drikke, og tilbyr bongsystem for større arrangementer. Velger du å holde eventet ved å booke hele eller deler av en av våre restauranter, får du naturligvis også tilgang til hele mat- og drikkeserveringen.

Egne rammeavtaler for bedrifter

R.E.N. Group kan tilby rammeavtaler for bedrifter. Som fast bedriftskunde får du en egen kundebehandler, og rabatt på alle våre restauranter. Vi ønsker å være en samarbeidspartner for våre kunder, slik at vi sammen finner de riktige løsningene for din bedrift.

Ta kontakt for å bli bedriftskunde hos R.E.N. Group.

Forrige
Forrige

Cocktailbarer i Oslo

Neste
Neste

Best Latin-America Inspired Bar