Best Latin-America Inspired Bar

Det er med stor glede og stolthet at Amazonia By BAR er kåret til "Best Latin-America Inspired Bar 2023" i Norge! Utmerkelsen er en anerkjennelse av vårt harde arbeid og engasjement for å tilby våre gjester en autentisk og livlig atmosfære kombinert med utsøkt mat og drikke.

Foto: Baren i Amazonia by BAR er hjertet i lokalet

Hospitality Awards 2023

Denne utmerkelsen er tildelt Amazonia by BAR av LUXLife, som en del av deres prestisjefylte “Hospitality Awards 2023”.

Denne årlige prisutdelingen, nå i sitt åttende år, er en anerkjennelse av de fremste aktørene i gjestfrihetsindustrien globalt. Disse prisene feirer innsatsen og kreativiteten til serveringsbransjen og profesjonelle som har demonstrert fremragende prestasjoner, innovasjon og kundetilfredshet innen sine respektive felt.

Les videre for omtalen av Amazonia by BAR fra LuxLife.

Om Amazonia by BAR

Beliggende i hjertet av Oslo, ved vannkanten, tilbyr Amazonia by BAR et moderne sted med et latinamerikansk preg. Som et sosialt møtested for trendbevisste gjester, garanteres du en hyggelig atmosfære for å slappe av med et deilig måltid og eksotiske cocktailer.

Kjøkkeneet byr på en spennende meny med en moderne latinamerikansk vri. Her finner du alt fra klassiske retter til moderne kreasjoner, tilpasset enhver smak. Måltidene er fulle av smak, fra saftige, langtidskokte kjøttretter til peruviansk sitrusmarinert fisk med kokosmelk. Og selvfølgelig er baren kjent for sitt fantastiske utvalg av innovative og smakfulle cocktailer.

Foto: Gjester som nyter mat og drikke på Amazonia by BAR

Unike lokaler

Idet en gjest entrer Amazonia by BAR vil de først bli betatt av de imponerende gullutsmykningene som strekker seg fra gulvet til taket. Men det som virkelig stjeler showet, er den prangende, majestetiske baren - hjertet i lokalets innredningn. Baren er ikke bare en fryd for øyet, men understreker også at Amazonia er mer enn en restaurant; det er et møtested for eksklusive cocktailer og nøye utvalgt meny med spennende drikkevarer. Med sin pulserende og livlige atmosfære, toppet med talentfulle DJ-er, har Amazonia by BAR fortjent tittelen som Oslos mest trendy, hippeste og mest spennende bar, i tillegg til å være en enestående kulinarisk destinasjon.

Bar, restaurant & uteliv

Det som virkelig setter Amazonia by BAR i en klasse for seg i forhold til andre spisesteder, er dens mangefasetterte natur. Dette betyr at personalet innehar et bredt spekter av ferdigheter, alt fra bartenderkunster til servering og kokkekunst. Restauranten har etablert seg som en bauta i Oslos serverings- og utelivsmiljø, noe som legger betydelig press på at deres team må yte sitt beste til enhver tid.

Takket være hardtarbeidende ansatte, som opererer opptil 15 timer om dagen og tar imot opptil 1 000 gjester daglig, kan de tilby denne unike opplevelsen.

Tross disse utfordringene har Amazonia vært en stolt aktør i 13 år og tilbudt utallige kunder minneverdige opplevelser. Takket være dette har de også mottatt en rekke positive tilbakemeldinger fra sine gjester.

Forrige lørdag prøvde vi Amazonia etter en anbefaling. Maten var utmerket, spesielt det brede utvalget av friske tacos. Jeg elsket fiskepoken og min samboer uttalte at tunfisken er det beste hun noen gang har smakt. Service og cocktailer var også toppklasse!

Amazonia by BAR er trygg på kvaliteten av sine tjenester, og planlegger derfor ingen større endringer i tiden fremover. Deres fokus vil derfor være å opprettholde de høye standardene de er kjent for. Dessuten er julebord sesongen rett rundt hjørnet og Amazonia by BAR frem til å gjøre dette til nok en suksess for sine gjester.

På grunn av sin vedvarende kvalitet og høyt servicenivå har Amazonia by BAR blitt utnevnt til “Best Latin-America Inspired Bar 2023".


Ta kontakt med Amazonia by BAR for bordreservasjon eller hvis du ønsker leie deres lokaler til større selskap

Forrige
Forrige

Skreddersydde eventer for bedrifter

Neste
Neste

Julestemning med R.E.N Group