Julestemning med R.E.N Group

R.E.N. Group har selskapslokaler som passer til alle typer julebord. Ser du etter noe tradisjonelt eller trenger dere et avbrekk fra pinnekjøtt, lutefisk og ribbe?

Enten du velger tradisjonell julemat, selskapsmeny med treretters middag og dessert, eller noe helt annet, kan du være sikker på å få et smakfullt måltid av høy kvalitet når du bestiller via R.E.N. Group.

Se våre anbefalte lokaler til julebordet her →

Foto: Runde bord dekket til juleselskap på Tårnet Kulturarena

Skreddersydd julebord til din bedrift

Med R.E.N. Group kan vi skreddersy hele eventet. Våre lokaler er svært anvendelige og kan tilpasses de aller fleste julebord. Samtidig har vi alt du trenger av teknisk utstyr og kan rigge til med scene, lerret, projektor, DJ, lyd- og lysanlegg. I tillegg kan vi hjelpe deg med å arrangere et minneverdig show med konsert, stand up og varieté. Hvis du ønsker temafest til ditt julebord så kan vi tilrettelegge for alt fra kasino til kostyme-fester.

For store arrangementer blir det ikke bedre enn Tårnet Kulturarena på Økern. Her har du plass til hele kontoret, med Oslos beste utsikt i 11. etasje!

Julebord i den norske fjellheimen

For en skikkelig julestemning i alpine omgivelser kan du holde julebordet på Olympique Norefjell. En sjarmerende perle i den norske fjellheimen, og for skientusiasten er det ikke langt til nærmeste løype. Nyt en treretters selskapsmeny med dessert, og ta inn den vakre utsikten av snødekte fjell som bakgrunnsteppe i de store lyse vinduene. Med moderne, men rustikk arkitektur har lokalet en perfekt atmosfære med en blanding av folkelighet og eleganse.

Trykk her for å lese mer eller booke event på Olympique Norefjell.

Chambre séparée

Det er mulig bestille chambre separe ved flere av våre lokaler, deriblant på: 

I andre etasje finner du et privat rom som kan leies ut til inntil 36 gjester.

Her kan du booke et privat område med tilgang til helt egen bar. 

Bestill et privat område i mellometasjen. Her sitter man avskjermet, uten å være helt fraskilt fra resten av festen. Området kommer også med bar og mulighet for å leie egen bartender.

Hva med nyttårsfest på TAKET Steen & Strøm?

Sprett champagnen og ring inn det nye året på toppen av Karl Johan. Oslos råeste takterrasse finner du på TAKET i øverste etasje av Steen og Strøm. Her kan du skåle med venner og kjente i baren, feire med god mat og drikke, slå deg løs på dansegulvet, og se rakettene lyse opp nattehimmelen med byens beste utsikt.

Book nyttårsfeiringen på TAKET her.

Foto: Nyttårsfest på TAKET Steen & Strøm

Forrige
Forrige

Best Latin-America Inspired Bar

Neste
Neste

Fine dining i Oslo