Fine dining i Oslo

Ser du etter en unik fine dining opplevelse i Oslo? Både Restaurant Stallen og FYR Bistronomi & BAR er en del av R.E.N Group. Begge restauranter har utmerkelser fra MICHELIN guiden og byr på en matopplevelse utenom av det vanlige. Her har kokkene et sterkt fokus på bærekraft, lokale råvarer og norske kulinariske tradisjoner.

Foto: Restaurant Stallen i Oslo (MICHELIN Star 2023 & MICHELIN Green Star 2023)

Restaurant Stallen

Velkommen til en intim og annerledes matopplevelse på Stallen i Oslo. Konseptet er utviklet av Sebastian Myhre, med mål om å finne det beste innen nordiske råvarer, mattradisjon- og kultur. Bruken av lokale råvarer er hellig, og ofte reiser de ikke lenger enn fra den hjemmedyrkede hagen på Lier (snau time utenfor Oslo).

Menyen er leken, overraskende og i konstant utvikling basert på hva som er tilgjengelig i en naturlig takt med årstidene. Her vil du aldri få den samme opplevelsen to ganger, hvert restaurantbesøk er unikt og lar seg ikke gjenskape. En nærmest religiøs oppmerksomhet til detaljer gjenspeiles i alle deler av restauranten, fra menyen til bestikk og innredning.

Trykk her for å lese mer om Stallen, eller for å reservere bord.

Prisvinnende konsept

Stallen har mottatt flere internasjonale utmerkelser - senest i 2023 da de fikk sin første MICHELIN Stjerne samtidig som de beholdt sin MICHELIN Green Star. En slik anerkjennelse demonstrerer at de er ledende i bransjen på bærekraft, samfunnsansvar og miljø. I tillegg til at prisvinneren viser en høy etisk og miljømessig standard, er det også krav om at restauranten holder en høy kulinarisk kvalitet. Dette er hva MICHELIN Guiden sier om Restaurant Stallen:

“As you enter this tiny restaurant inside a former stable block, you find yourself in the kitchen being greeted by the chefs; you can then eat in the same space whilst watching them at work, or request a table upstairs for a little more intimacy. The surprise menu evolves daily and has a playful touch, with the well-balanced dishes making great use of vegetables, herbs, flowers and fruits from their own garden.”

Sesongbaserte menyer med lokale råvarer

Å velge sesongbasert mat og lokale råvarer har mange fordeler, både for miljøet og for din egen helse. Når mat plukkes og spises når den er moden inneholder den også flere næringsstoffer, er mer smakfull og har et lavere karbonavtrykk. I tillegg gir det oss en mulighet til å utforske norsk natur og kultur på et dypere nivå, samtidig som vi er med på å bevare tradisjonell matkunnskap for kommende generasjoner. Se videoen under for å forstå mer om arbeidet på Lier og Stallen sitt engasjement for bærekraft og selvdyrking:

“Herlige tungekyss til Restaurant Stallen” - les hele anmeldesen til Vink (Aftenposten) →

FYR Bistronomi og Bar

På FYR Bistronomi & BAR kombineres en folkelig stemning med gastronomi på høyt nivå. FYR har både inne- og uteservering, samt en egen matbar.

Her byr vi på en dynamisk meny tilpasset årstidene, som speiler den rike naturen rundt oss. Innenfor restaurantens vegger kan gjestene velge fra vår Bistronomi-meny, som kontinuerlig tilpasses av kjøkkenet for den ultimate FYR-opplevelsen.

Om sommeren inviterer vi til utendørs kos i vår grønne oase, FYR Park, der menyen benytter seg av de samme friske råvarene. FYR er også stolt av sine sesongbaserte cocktails, designet for å komplementere maten.

Med ambisjoner om å bli blant landets fremste restaurantbarer, tilbyr vi cocktail-pairing til rettene, samt muligheten for å reservere cocktailbord i helgene. I vår høysete matbar, kan gjester slappe av med et glass vin eller nyte en hel middag uten spiseplikt.

Det er mulig å booke hele eller deler av FYR Bistronomi og BAR til bedriftsarrangement eller private eventer.

Trykk her for å se menyen eller bestille bord på FYR Bistronomi og Bar

Forrige
Forrige

Julestemning med R.E.N Group

Neste
Neste

Kurs- og konferanselokaler med det lille ekstra