Kurs- og konferanselokaler med det lille ekstra

R.E.N. Group har et bredt utvalg av lokaler i forskjellige størrelser, som kan imøtekomme alt fra store konferanser med flere tusen deltakere, til små og intime workshops. Våre lokaler er svært anvendelige, med mulighet til å tilpasse alt fra innredning og tema, til matservering og teknisk utstyr. Vårt mål er å være en samarbeidspartner for våre kunder, derfor har vi egne rammeavtaler for bedrifter.

Med oss som arrangør er det bare fantasien som setter grenser.

Runde bord og stoler i vinterhagen på TAKET Steen & Strøm

Foto: TAKET Steen & Strøm - et av flere unike lokaler med beliggenhet i Oslo

Vi har flere spennende og unike lokaler, med sentrale beliggenheter midt i Oslo. Her er ingenting lagt til tilfeldighetene, alt er designet med hensikt for å tilby den beste opplevelsen. 

Lokalene er lett tilgjengelig med bil, flere har også egne parkeringsplasser, og ligger i områder med hyppige avganger med tog, buss, trikk og T-bane.

Trykk her for å se en oversikt over våre kurs- og konferanselokaler.

Lokaler til store og mellomstore konferanser

Skal du arrangere konferanse med flere hundre, eller flere tusen deltakere? Det er nesten ingen grenser for hva vi kan imøtekomme. 

Tårnet Kulturarena er vårt største selskapslokale med en total kapasitet på inntil 7 000. Det unike med disse lokalene (foruten deres urbane stil) er at man har stor fleksibilitet på valg av rom. Hvis du ønsker gi ditt arrangement det lille ekstra med panoramautsikt over Oslo, så kan du velge Panorama-lokalene i 11. etasje. Trenger du mer plass så er Tårnterrassen riktig valg. Og ønsker du kombinere disse to; start med konferanse i Panorama, og avslutt med fest på Tårnterrassen.

Se alle lokaler på Tårnet Kulturarena →

For mellomstore konferanser er TAKET Steen & Strøm et perfekt valg, med kapasitet på 780 personer. TAKET Steen & Strøm egner seg ypperlig som et konferanselokale på dagen, samtidig som det kan omgjøres til spisested og bar på kvelden.
Se alle lokaler på TAKET Steen & Strøm →

Lokaler til mindre kurs, seminarer og workshop

For mindre arrangementer er det enda mer å velge mellom. Vi er svært fleksible, og alle våre lokaler kan tilpasses for å imøtekomme ditt arrangement, så lenge det er innenfor lokalets kapasitet. Skal du for eksempel holde et workshop for å utvikle nye produkter er det få steder som vekker kreativiteten til live som Bar Bardot. Lokalet har en herlig flyt med frodig og eksentrisk dekor, samtidig som det er mulig å leie inn teknisk utstyr ved behov.

Teknisk utstyr til konferansen

Flere av våre lokaler er tilrettelagt med teknisk utstyr som tilfredsstiller de fleste kurs- og konferanser. Vi kan stille med lys- og lydanlegg, mikrofoner, lerret, projektor, TV, høyttalere og rigging av scene. Ytterligere utstyr kan leies på forespørsel. 

Det er også mulig å leie inn teknisk utstyr i de lokalene hvor det ikke er tilgjengelig fra før.

Matservering fra R.E.N. Group

Vi tilbyr matservering via cateringselskap, med et uendelig utvalg av forskjellige typer kjøkken. Fra asian-fusion, tapas og amerikansk sørstatsmat, til treretters gourmetmiddag, julemat og foodtrucks. Vi tilbyr måltidsservering som frokost, lunsj og middag, samtidig som vi kan tilby et utvalg av snacks og mellommåltider ved ønske. Flere av lokalene har også eget kjøkken som kan benyttes.

Valgmulighetene er ikke mindre når det kommer til drikke. Vi tilbyr drikkepakker som en del av selskapsmeny og mulighet for bongløsning ved større bedriftsarrangement. Har du spesielle ønsker rundt menyen er det selvsagt mulig å ordne ved forespørsel.

Rammeavtale for bedrifter

Vi ønsker å være en samarbeidspartner for våre kunder, derfor tilbyr vi egne rammeavtaler for bedrifter. Det betyr at man får en dedikert kontaktperson som kjenner deg og din bedrift, og kan tilpasse tilbud, lokaler og eventer etter deres behov og ønsker. I tillegg får dere rabatt på alle restauranter fra R.E.N. Group.

Avslutte med kick-off?

Kurs og konferanser avsluttes ofte med en kick-off som belønning etter en dag med hardt arbeid, mye informasjon og faglig påfyll. Flere av våre lokaler er perfekt egnet til å fungere som et konferanselokale på dagen og kick-off på kvelden.

Se våre kick-off lokaler her.

Vi skreddersyr løsninger for deg

Ta kontakt i dag for å booke ditt neste kurs- eller konferanselokale.

Forrige
Forrige

Fine dining i Oslo

Neste
Neste

Alt på ett sted i Oslo!