Alt på ett sted i Oslo!

Er du lei av å vandre fra sted til sted for en komplett kveld ute? Vi har ulike konsepter som vil passe for dere enten det er lønningspils med jobben eller bursdagsfest med vennegjengen!

Foto: Uteserveringen på Amazonia by BAR

Amazonia by Bar - alt på ett sted

Amazonia by Bar har både matservering og bar. Stemningen løftes utover kvelden hvor lokalet transformeres om til en nattklubb, med en egen DJ i helgene. Her kan du starte kvelden med god mat og drikke, og fortsette å feste hele natten.

Jungelen i Sør-Amerika og latinamerikansk kultur er inspirasjonen til både interiøret og menyen. Temaet er gjennomført gjennom hele restauranten og baren, med frodige grønne planter som fyller lokalet fra vegger til tak. Her får du servert latinamerikanske smaksbomber som tiradito, taco al pastor, tostadas og ceviche. Cocktailmenyen tilhørende innbydende med populære drinker som «Pornstar Martini». Med toner av pasjonsfrukt og en shot champagne ved siden av, er det en perfekt avslutning på et herlig måltid, og samtidig begynnelsen på en minnerik kveld. 

Trykk her for å se meny eller booke bord på Amazonia by Bar.

Foto: Den solrike takterrassen til BAR Vulkan er åpen fra mai - september.

Feststemning på BAR Vulkan

BAR Vulkan er det perfekte stedet for en uforglemmelig opplevelse. Med sin fantastiske beliggenhet og levende atmosfære har denne trendy utestedet blitt en favoritt for festglade mennesker.

På dagtid kan du ta turen opp til den imponerende takterrassen. Her kan du slappe av i solen, nyte en forfriskende cocktail og la deg forføre av den spektakulære utsikten over byen. Takterrassen er et ideelt sted å møte venner eller kolleger for å nyte en drink eller nyte en bedre middag inspirert av det nordiske kjøkkenet. Fra smakfulle småretter til friske forretter og klassiske hovedretter, er det noe for enhver smak.

Utover kveldstimene begynner nattklubben å myldre med feststemte gjester som er klare til å danse hele natten. Med et imponerende lyd- og lysanlegg, samt DJ-er som spiller de beste hitene, er det ingen tvil om at dette er stedet å være for danseglade mennesker.

Så hvis du er ute etter en kveld med god mat, deilige cocktailer, fantastisk utsikt og pulserende musikk, er BAR Vulkan stedet for deg. Uansett om du ønsker å slappe av på takterrassen eller danse natten lang i nattklubben, vil du uten tvil bli oppslukt av den elektriske atmosfæren og feststemningen på BAR Vulkan.

Trykk her for å se meny eller booke bord på BAR Vulkan,

Fransk lounge med en pulserende atmosfære

Bar Bardot serverer en nøye utvalgt vinliste, cocktails og småretter, i franske fløyelstoner. Navnet kommer fra den kjente skuespillerinnen Brigitte Bardot, en klassisk fransk filmstjerne som kom til berømmelse på det glamorøse femtitallet. Interiøret vekker til live fransk eleganse fra en svunnen tid, med en deilig blanding av sofistikert og leken bohemia. Menyen er laget for å deles, med en eksklusiv charcuterie og annen fingermat, som lett kan nytes mens du slapper av i store, myke sofaer. Bar Bardot har en pulserende atmosfære gjennom hele kvelden. Her kan du starte med pre-drinks eller lønningspils med jobben, og fortsette festen ut natten, med egen DJ i helgene.

“Bardot er en opplevelse fra man setter føttene innenfor døra. En fransk verden preget av luksus og eleganse” (Mer av Oslo)

Ta kontakt med Bardot for din neste fest.

Forrige
Forrige

Kurs- og konferanselokaler med det lille ekstra

Neste
Neste

Tips til Oslosommer ☀️