Vi har Oslos beste uteservering 

Følelsen man får når gatene i Oslo på ny fylles opp med bord og stoler etter en lang og mørk vinter er rett og slett uslåelig. Hva er vel bedre enn å nyte litt etterlengtet solskinn ved å lene seg tilbake med et smakfullt måltid og årets første utepils?

Ingenting slår å spise ute i Oslo om sommeren, og den beste uteserveringen får du hos R.E.N. Group. Vi har et stort utvalg av restauranter og barer med uteservering.

 

Sjøutsikt på Tjuvholmen

Amazonia by BAR finner du ved vannkanten på Tjuvholmen. Her kan du nyte sjøutsikten med et glass vin, eller prøve en av våre signaturdrinker. «Pornstar Martini» er vår mest populære cocktail, med smak av pasjonsfrukt og en shot med champagne. På menyen finner du autentiske retter fra Sør- og Mellom-Amerika, som peruansk sitrusmarinert fisk med kokosmelk og meksikanske taco al pastor.

Foto: Amazonia by BAR er en populær uteservering midt i smørøyet på Tjuvholmen

 

Gastronomi i Oslos fineste bakgård

FYR Bistronomi & Bar er utviklet av den prisvinnende kokken Sebastian Myhre, som også er hjernen bak Stallen, som fikk utmerkelsen Michelin Green Star i 2021. I sommerhalvåret kan du besøke uteserveringen i restaurantens idylliske bakgård. Menyen endrer seg i takt med sesongene, og bugner over med lokale råvarer og kortreist mat av høy kvalitet. Her møter gourmet og gastronomi i en avslappet og folkelig atmosfære.

Trykk her for å se meny eller reservere bord på FYR Bistronomi og Bar.

Foto: FYR Bistronomi PARK er åpen fra mai til september og byr på en egen spennende meny

 

Populær takterrasse på Vulkan

BAR Vulkan sin takterrasse er en populær destinasjon i Oslo for de som ønsker å nyte fantastisk mat og drikke mens de tar inn den flotte utsikten over byen. Takterrassen er åpen i sommermånedene og tilbyr et bredt utvalg av mat og drikke med inspirasjon av nordiske retter og våre egne signaturcocktails.

Takterrassen har en koselig og trendy atmosfære, med et utvalg av sitteplasser, inkludert benker, bord og sofaer, samt varmelamper og tepper for å holde deg varm på kjølige kvelder.

Dette gjør BAR Vulkan takterrasse til et flott sted å tilbringe tid med venner og familie, eller hvis du trenger et lokalet for å arrangere sommerfest, kick-off, afterwork med kolleger m.m.

Foto: Takterrasen på BAR Vulkan har fantastisk utsikt over Grünerløkka og Oslo sentrum. Sommerrestauranten er åpen fra mai - september.

 

Smakfull kylling & uteservering

Lucky Bird på Vulkan i Oslo har en fantastisk uteservering hvor du kan du nyte en deilig matopplevelse og oppleve det yrende bybildet langs ved Mathallen. Med en koselig atmosfære og et bredt utvalg av retter, er dette stedet perfekt for en uformell middag eller en hyggelig drink med venner.

Lucky Bird serverer hovedsakelig kyllingretter, og det er virkelig verdt å prøve våre signaturretter, som "hot chicken" og "chicken & waffles". Her får man også vegetariske alternativer, som vår nye Beetroot Salad eller Nashville Hot Mushroom Burger. Uansett hva du velger, vil smaken og kvaliteten på maten definitivt imponere deg.

Alt i alt er Lucky Bird på Vulkan et fantastisk sted å tilbringe en sommerdag med venner eller familie.

Foto: Uteserveringen på Lucky Bird er populær ved Mathallen i Oslo

 

Takterrasse med bar og utsikt over Karl Johan

I midten av smørøyet på Karl Johan finner du TAKET Steen & Strøm, Oslos beste takterrasse med egen bar og fantastisk uteservering.

Lokalet har enz makskapasitet på 700 personer, og er et perfekt sted for alle typer arrangementer, fra kick-off og sommerfest, til bursdagsfeiring og bryllup. Planløsningen er svært anvendelig med store rom å boltre seg på inne, takterrasse og kjøkken, noe som betyr at vi kan skreddersy hele eventet for bedrifter eller privatiserte selskap.

Foto: TAKET Steen & Strøm er kjent for sine mange eventer på toppen av Karl Johan. Lokalene kan bookes til private- og bedriftsarrangement.

Forrige
Forrige

Vår oppskrift på en vellykket sommerfest!

Neste
Neste

Amazonia by BAR x Waved