Vår oppskrift på en vellykket sommerfest!

Om du ikke allerede har begynt å planlegge årets sommerfest så er det på høy tide å begynne! Men for de som allerede har hatt æren å sitte i “festkomiteen” (som egentlig består av deg) så kan organiseringen av en vellykket sommerfest være en sann prøvelse.

Det er mange elementer som må gå på skinner for å skape den perfekte atmosfæren, og det er ikke alltid en enkel oppgave å håndtere.

Først og fremst er det utfordrende å finne riktig sted som passer til både temaet og størrelsen på arrangementet. Videre kommer valget av mat og drikke, som må tilfredsstille ulike smaker og kostholdspreferanser blant gjestene. Og selvfølgelig er det viktig å sikre at underholdningen er både engasjerende og minneverdig for alle deltakerne.

Derfor har vi i denne artikkelen skrevet en liten oppskrift som dere kan bruke - og kanskje deler vi en hemmelig ingrediens 🤫

Foto: Amazonia by BAR er et populært sted på Tjuvholmen og en suksess for sommerfesten

Følgende er er en oppskrift som krever en god dose tålmodighet, en klype kreativitet og en solid dose organisatorisk mestring. Ta på deg forkleet og følg nøye med!

Ingredienser:

  • 1 stor kjele full av potensielle steder å holde festen

  • En haug med idéer til temaer og dekorasjoner

  • Mengder av mat og drikke som kan tilfredsstille selv de mest kresne ganer

  • En skvett underholdning for å holde festen i gang

  • En solid dose logistikk for å få alle brikker til å falle på plass

Foto: BAR Vulkan sin takterrassen er åpen i sommermånedene. Her tilbyr restaurant bl.a. nordisk mat

Fremgangmåte:

  • Steg 1: Velg det perfekte stedet. Rør godt og ta hensyn til tilgjengelighet, kapasitet og wow-faktoren. Forbered deg på å sile ut de mindre egnede alternativene og finne en perle som får hjertet ditt til å hoppe av glede.

  • Steg 2: Bland idéer og temaer i en kreativ smørje. Vær modig og tenk utenfor boksen! Vil du ha en tropisk luau-fest? Et glitrende disco-eventyr? Eller kanskje en retro 80-tallsfest? La fantasien ta deg med på en smakfull reise.

  • Steg 3: Tilsett mat og drikke i generøse porsjoner. Pass på at du tar hensyn til alle preferanser og diettbehov. Fra saftige burgere til fargerike salater og forfriskende cocktails, skap en meny som får smaksløkene til å danse i ekstase.

  • Steg 4: Rør forsiktig inn underholdningen. Musikk, dans, magi eller kanskje en overraskelsesgjest? Sørg for at dine gjester aldri kjeder seg, men heller ler, danser og skaper minner som varer livet ut.

  • Steg 5: La logistikken steke til den er gyldenbrun. Koordinering av invitasjoner, RSVP-er, transport og timing er som å balansere flere tallerkener samtidig. Men med et solid håndlag og litt superheltenergi kan du mestre denne kritiske delen av oppskriften.

Nå, kjære leser, her er hemmeligheten: Hvorfor streve med å lage denne oppskriften selv når R.E.N. Group kan servere deg den ferdige retten? Vårt team og selskapslokaler har lang erfaring med å arrangere sommerfester og kan hjelpe deg fra start til slutt. La oss være din kjøkken-assistent og gjøre grovarbeidet med å finne en god meny av drikke, mat og ikke minst spektakulær underholdning.

La oss skape en minneverdig sommerfest for deg og dine kolleger.

Foto: FYR Park er en grønn oase midt i Oslo Sentrum - fantastisk for mindre private sommerfester eller store selskap

Forrige
Forrige

Restaurant Stallen tildeles MICHELIN-stjerne!

Neste
Neste

Vi har Oslos beste uteservering