Restaurant Stallen tildeles MICHELIN-stjerne!

Restaurant Stallen har fått sin første MICHELIN-stjerne og beholder samtidig MICHELIN Green Star for gastronomi og bærekraft. Under årets utdeling fikk hele seks norske restauranter sin første stjerne.

Bilde: Instagram @michelinguide

Fra sin første utgivelse i 1900 har MICHELIN-guiden blitt en autoritativ og anerkjent publikasjon som vurderer og rangerer restauranter over hele verden. Den gir en uavhengig bedømmelse av kulinarisk kvalitet basert på strengt utvalgte kriterier. Tildelingen av en MICHELIN-stjerne er en prestisjefylt anerkjennelse av en restaurants eksepsjonelle matlaging og service.

12. juni 2023 kunne Restaurant Stallen smykke seg med sin første MICHELIN-stjerne. Sebastian Myhre sier følgende:

Det å motta vår første MICHELIN-stjerne er en bekreftelse på hele teamets lidenskap og dedikasjon. Vi er henrykte over å bli anerkjent for vårt kulinariske håndverk og forpliktelse til å tilby en uforglemmelig matopplevelse. Samtidig bekrefter opprettholdelsen av MICHELIN Green Star vår misjon om å omfavne bærekraft og bidra til en positiv påvirkning på miljøet

Restaurant Stallen beholder også sin MICHELIN Green Star takket være deres ubøyelige forpliktelse til bærekraftige praksiser. Denne utmerkelsen anerkjenner Restaurant Stallens fremragende innsats for å fremme miljøvennlige praksiser innenfor gastronomi. Fra bruk av lokale, økologiske ingredienser til implementering av energieffektive driftsmetoder går Restaurant Stallen foran som et forbilde og viser at gastronomi og bærekraft kan eksistere i harmoni.

Bilde: Sebastian Myhre høster grønnsaker på egen gård i Lier

Teamet på Stallen sier de vil fortsette å utfordre grenser og skape ekstraordinære gastronomiske opplevelser samtidig som de minimerer sitt økologiske fotavtrykk. Deres filosofi dreier seg om å kombinere innovative teknikker, lokalt produserte ingredienser og en dyp respekt for naturen for å skape enestående retter som frister smaksløkene og tar vare på planeten.

Som mottaker av en MICHELIN-stjerne og MICHELIN Green Star blir Restaurant Stallen med i en elitegruppe av globale gastronomiske etablissementer som har oppnådd denne ekstraordinære doble anerkjennelsen.

Vi gratulerer igjen og ønsker lykke til fremover!

Bordreservasjoner finner du på deres hjemmesider

 

Alle norske vinnere av årets utdeling:

  • Stallen (Oslo)

  • À L’aise (Oslo)

  • Mon Oncle (Oslo)

  • Sabi Omakase (Oslo)

  • Savage (Oslo)

  • K2 (Stavanger)

Forrige
Forrige

Tips til Oslosommer ☀️

Neste
Neste

Vår oppskrift på en vellykket sommerfest!